Tuinaanleg

Heeft u plannen om uw tuin te laten aanleggen of veranderen? Bij een bestaande woning is vaak al een tuin aanwezig die geheel of gedeeltelijk naar uw wensen moet worden aangepast. U wilt bijvoorbeeld een element toevoegen zoals een tuinhuis, een vlonder of een vijver. Of u wilt een verzakt terras laten ophalen of vervangen. Voor een mooi resultaat schakelt u natuurlijk een vakbekwame hovenier in!

Als u een nieuwbouwhuis heeft gekocht, dan zal waarschijnlijk de gehele tuin moeten worden aangelegd. Vaak is de grond, op wat onkruid na, helemaal kaal. U kunt er dan voor kiezen om de complete tuin in één keer te laten aanleggen of, als dit bijvoorbeeld financieel niet haalbaar is, om uw tuinwensen in delen te laten realiseren.

Alex Tuinidee kan u als ervaren hoveniersbedrijf helpen met het opknappen van uw oude tuin of met het aanleggen van een compleet nieuwe tuin in de door u gewenste stijl. Zodra er een bruikbaar ontwerp is (door ons gemaakt of door uzelf), kunnen we – nadat de offerte akkoord is bevonden – in overleg met u de werkzaamheden gaan inplannen.

Informeer bij Alex Tuinidee in Sint-Maartensdijk vrijblijvend naar de mogelijkheden!