no url defined
Referenties over alex tuinidee hovenier in Sint Maartensdijk

Referenties

Tuinrenovatie Klundert

19-05-2018
Wij hebben de samenwerking met Alex (tuinidee) ervaren als warm, klantgericht  en vertrouwd ervaren. Bovendien met het eindresultaat wat we voor ogen hadden. Het vooraf visueel maken van onze plannen in 3D is een echte aanrader en de wijze waarop Alex het van plaatje naar realiteit heeft gekregen is top!

 Zoals in een restaurant kan de wijze van bereiden en communicatie vaak net zo bepalend als het gerecht zelf. Het gerecht bleek precies wat we wilde, dus onze verwachting is daar meer dan gehaald. De wijze van meedenken, communicatie als wij iets spannend werd en zijn betrouwbaarheid waren echt boven verwachting. Zelden zo veel geduld en rust ontvangen van een vakman.
 Wat een fijne man en wat een mooie tuin. We raden hem van harte aan!
 
Boris Boon
Klundert

Achtertuin Oud Vossemeer

17-10-2015
Alex tuinidee heeft voor onze tuin een prachtig 3D ontwerp met bijbehorende offerte gemaakt waarna wij de opdracht gegeven hebben.
De hoveniers zijn erg voortvarend van start gegaan om de oude tuin leeg te halen en de nieuwe tuin aan te leggen. Het resultaat is fantastisch, ook is er goed meegedacht over tuinverlichting en regenwaterafvoer.
Nogmaals bedankt!

Aanleg achtertuin Klundert

11-05-14 | Dhr. van Dongen, Klundert
Achtertuin en stuk voortuin laten aanleggen (klundert) door Alex. Zeer tevreden over het werk en prijs/kwaliteit van Alex. Gaat zeer zorgvuldig te werk voor een zeer scherpe prijs. Wij zouden hem zeker weer vragen mochten we aan een nieuwe tuin beginnen. Maar dat hopen we voorlopig niet te hoeven doen ;)

Aanleg voor en achtertuin Wemeldinge

01-05-14 | Dhr. Witte, Wemeldinge
Alex heeft voor ons de hele voor- en achtertuin aangelegd en dat is erg goed bevallen. Wij vonden het vooral prettig dat Alex goed met ons meedacht. We hadden al een ontwerp laten maken en met behulp van Alex hebben we dit aangepast (andere klinkers, ontwerp van een overkapping etc.). Ook tijdens en na het uitvoeren van de opdracht zijn er nog wijzigingen in het ontwerp gekomen, dit is snel opgelost en hier is nooit iets extra's voor gerekend. Kortom iemand die aanpakt en goed werk levert tegen een enorm scherpe prijs. Zeker een aanrader wat ons betreft.

Herinrichten tuin Breda

04-05-13 | Dhr. Cloots, Breda
Alex is een vakman. Alles begon al met zijn snelle reactie via werkspot en zijn gedetailleerde en scherpe offerte. Na enig contact zijn wij tot een deal gekomen. Al het werk is keurig uitgevoerd, van het rooien en afvoeren van een grote conifeer, tot het herbestraten van ons pad en de verdere aanleg van de tuin. Onze dochter van 16 maanden heeft nu een heerlijke tuin om in te spelen met veel gras en groen, een nieuwe schutting en tevens een nieuwe voortuin, alles conform afspraak en nog sneller dan gepland. Ik kan deze vakman aan iedereen aanbevelen en gaan zeker in de toekomst nogmaals gebruik van hem maken. Alex bedankt. Ps. Zelfs op zijn verjaardag werkt hij door......

Aanleg achtertuin met leisteen

28-01-13 | Dhr. Pieters, Hoogvliet rotterdam
Alex heeft bij ons de tuin voorzien van leisteen, met verlichting. Een nieuwe bloembak en bankje gemaakt en de schutting recht gezet. De tuin is prachtig geworden, precies zoals we in gedachten hadden. De prijs/kwaliteit is goed. Alex doet alles zelf, komt zijn afspraken na, is een harde werker. Kortom wil je je tuin laten doen dan is Alex de aangewezen persoon. Wij zijn zeer tevreden.

Hardhouten schutting met poort Tholen

25-01-13
Snelle en scherpe service! Keurig uitgevoerd en netjes opgeruimd opgeleverd!

Aanleg vlonder Zuidland

03-12-12 | Mevr. van den Hurk, Zuidland
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Alex Tuinidee gehad voor en tijdens de uitvoering van ons tuinproject waarbij een vlonder van 9 x 3 meter moest worden gemaakt. Verder moest er een afscheiding met rasterflorblokken inclusief een trap aangelegd worden. Alles is netjes volgens afspraak en binnen het afgesproken budget uitgevoerd.

Bestraten 2 voor en achtertuinen inclusief plaatsen schutting

19-11-12 Dhr. Kuipers, Spijkenisse
Een goede tuinman weet waar hij het over heeft, garantie op diverse zaken worden opgepakt, al moet dit wel nog tussen zijn andere werkzaamheden ingepland worden wanneer hij in de buurt een nieuwe klus heeft. prijs was goed en hij heeft alles geregeld!! kortom Top!

Tuinontwerp, aanleggen en bestraten oprit

30-09-12 Mevr. Muilwijk, Breda
Wij zijn heel erg blij met onze tuin! Alex heeft hem ontworpen en aangelegd. Hij heeft onze ideeen vertaald in een 3d ontwerp en is daarna voortvarend aan de slag gegaan. Het eind resultaat is echt heel mooi! We hebben een ruim terras, een speelgazon, mooie borders, schuttingen die onderbroken worden met een stuk gaas wat opgevuld is met steentjes, een zandbak, een pergola ( met verlichting) en een nieuwe trap ook met verlichting. Behalve dat Alex zijn werk heel goed doet, zijn afspraken na komt, heel erg klantgericht is en bereid is om wat extra's te doen is het ook een heel aardige jongen die we graag zagen komen! Dus als je iemand zoekt voor je tuin, bel/mail Alex!

Snoeien coniferenhaag Moerdijk

26-09-12  Moerdijk
Snelle en prettige communicatie via internet; Afspraak volledig nagekomen ; Werk Goed uitgevoerd en schoon opgeleverd. Voor herhaling vatbaar. Prijs/Kwaliteit ok.

Tuinaanleg Sint Maartensdijk

21-09-12 Sint Maartensdijk
Na het plaatsen van de opdracht kregen we een reactie van Alex Tuinidee. Alleen de naam sprak ons al zo aan, die sprong er meteen uit. Leuk! Na een eerste kennismaking heeft Alex Tuinidee voor ons een keurige offerte gemaakt, die heel redelijk bleek! De opdracht is door hen uitgevoerd en hier hebben wij geen spijt van! Alex Tuinidee is een jong en veelzijdig bedrijf, zoals ze zelf al aangeven. En dit maken ze ook zeker waar! Je kunt merken dat hier een vakman aan het werk is! De materialen die geleverd worden zijn van hoge kwaliteit en voor een prijs die goed te doen is voor de gemiddelde Nederlandse portemonne. :-) Ook een aantal extra dingen zijn uitgevoerd, alles in prima overleg en ook precies volgens budget en zonder extra kosten. Kortom; een topper en zeker een aanrader!

Tuinaanleg Hellevoetsluis

11-09-12 | Dhr. de Groot, Hellevoetsluis
De samenwerking met Alex Tuinidee is prima bevallen! We hadden in grote lijnen al een idee hoe de tuin moest worden, met wat aanvullende tips van Alex Tuinidee is de tuin een plaatje geworden. Voor aanvang van het werk kregen we een duidelijke offerte, de prijs viel gelukkig niet tegen. Er zijn niet veel hoveniers die zo'n betaalbaar uurloon hanteren als Alex Tuinidee. Nadien kregen we nog het idee dat een buitenkraan aan de blokhut achter in de tuin wel erg handig zou zijn. Alex Tuinidee heeft voor ons een tyleenslang netjes ingegraven, en dat zonder hiervoor extra kosten te rekenen. Verder heb ik enorm veel bewondering voor de hoeveelheid werk Alex in z'n eentje verzet. Volgend jaar is de voortuin aan de beurt, een goede betrouwbare hovenier hebben we vast gevonden!

Tuinaanleg en ontwerp tuin in Goes

03-09-12 | Dhr. Eijke, Goes
Voor mijn nieuwbouw woning moest een complete tuin aangelegd worden inclusief een koivijver. Via Werkspot kwam ik in contact met het bedrijf Alex Tuinidee. Na een eerste kennismaking heeft Alex een ontwerp gemaakt na aanleiding van de wensen / ideeën. Het ontwerp geeft vooral een beeld hoe het er ongeveer uit zal komen te zien. Nadat de offerte opgemaakt is heb ik uiteindelijk besloten (ondanks dat Alex pas gestart is met zijn onderneming) om Alex het vertrouwen te geven en de tuin aan te leggen. Hieronder zal ik de verschillende aspecten van het "rapportcijfer" toelichten vanuit mij gezien. Betrouwbaarheid (8): Betrouwbaar persoon/bedrijf om mee te werken. Afspraken worden nagekomen. Gewoon goed. Prijs/kwaliteit (9): Kosten (als zijnde uurloon) vond ik zeer meevallen zeker als je ziet hoe de tuin uiteindelijk is geworden. Prijs / kwaliteit verhouding is dan voor mij ook prima in orde. Flexibiliteit (8): Alex is flexibel is hetgeen gedaan moet worden. Indien op het laatste moment aanpassingen gemaakt moeten worden is dit geen enkel probleem. Zorgt op dat punt dat klant gewoon goed bediend wordt. Vakmanschap (8): Vakmanschap is in orde bij Alex. Ondanks dat hij pas opgestart is met zijn bedrijf is dit geen starten in het vak. Dit is dan ook gewoon terug te zien in het afgeleverde werk. Straatwerk ligt er netjes en strak in. Daarnaast heeft Alex een aantal suggesties voor het straatwerk gegeven (zoals het minder af laten lopen van het straatwerk in het begin zodat je niet achterzit op het terras). Meedenken (7): Alex denkt wel mee bij de klant (zoals uit bovenstaande ook wel blijkt). Wel denk ik dat hij nog meer zou mee kunnen denken en ervaringen uit het verleden toe te passen op het klantenpakket. Hierdoor denk ik dat de toegevoegde waarde van Alex beter tot z'n recht komt.

Alex Tuinidee • Oostsingel 3 • Sint-maartensdijk • 06 1500 4092