Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Tuinaanleg in Anna Jacobapolder

Wij hebben onze tuin laten doen en zijn meer dan tevreden over onze tuin! Alex werkt zeer precies en secuur en alles is bespreekbaar en te realiseren! Wij zijn super blij en dankbaar met Alex tuinidee en raden hem ook bij iedereen van harte aan!!!... Hier alvast foto's van onze tuin, nog niet af, daar er  nog een schuur/hut in moet komen (ook gerealiseerd door Alex tuinidee) en dan is onze droom tuin af!!

Tuinaanleg in Anna Jacobapolder

Tuinaanleg en ontwerp tuin in Goes

Voor mijn nieuwbouw woning moest een complete tuin aangelegd worden inclusief een koivijver. Via Werkspot kwam ik in contact met het bedrijf Alex Tuinidee. Na een eerste kennismaking heeft Alex een ontwerp gemaakt na aanleiding van de wensen / idee├źn. Het ontwerp geeft vooral een beeld hoe het er ongeveer uit zal komen te zien. Nadat de offerte opgemaakt is heb ik uiteindelijk besloten (ondanks dat Alex pas gestart is met zijn onderneming) om Alex het vertrouwen te geven en de tuin aan te leggen. Hieronder zal ik de verschillende aspecten van het "rapportcijfer" toelichten vanuit mij gezien. Betrouwbaarheid (8): Betrouwbaar persoon/bedrijf om mee te werken. Afspraken worden nagekomen. Gewoon goed. Prijs/kwaliteit (9): Kosten (als zijnde uurloon) vond ik zeer meevallen zeker als je ziet hoe de tuin uiteindelijk is geworden. Prijs / kwaliteit verhouding is dan voor mij ook prima in orde. Flexibiliteit (8): Alex is flexibel is hetgeen gedaan moet worden. Indien op het laatste moment aanpassingen gemaakt moeten worden is dit geen enkel probleem. Zorgt op dat punt dat klant gewoon goed bediend wordt. Vakmanschap (8): Vakmanschap is in orde bij Alex. Ondanks dat hij pas opgestart is met zijn bedrijf is dit geen starten in het vak. Dit is dan ook gewoon terug te zien in het afgeleverde werk. Straatwerk ligt er netjes en strak in. Daarnaast heeft Alex een aantal suggesties voor het straatwerk gegeven (zoals het minder af laten lopen van het straatwerk in het begin zodat je niet achterzit op het terras). Meedenken (7): Alex denkt wel mee bij de klant (zoals uit bovenstaande ook wel blijkt). Wel denk ik dat hij nog meer zou mee kunnen denken en ervaringen uit het verleden toe te passen op het klantenpakket. Hierdoor denk ik dat de toegevoegde waarde van Alex beter tot z'n recht komt.

Dhr. Eijke

Tuinaanleg Hellevoetsluis

De samenwerking met Alex Tuinidee is prima bevallen! We hadden in grote lijnen al een idee hoe de tuin moest worden, met wat aanvullende tips van Alex Tuinidee is de tuin een plaatje geworden. Voor aanvang van het werk kregen we een duidelijke offerte, de prijs viel gelukkig niet tegen. Er zijn niet veel hoveniers die zo'n betaalbaar uurloon hanteren als Alex Tuinidee. Nadien kregen we nog het idee dat een buitenkraan aan de blokhut achter in de tuin wel erg handig zou zijn. Alex Tuinidee heeft voor ons een tyleenslang netjes ingegraven, en dat zonder hiervoor extra kosten te rekenen. Verder heb ik enorm veel bewondering voor de hoeveelheid werk Alex in z'n eentje verzet. Volgend jaar is de voortuin aan de beurt, een goede betrouwbare hovenier hebben we vast gevonden!

Dhr. de Groot

Tuinaanleg Sint Maartensdijk

Na het plaatsen van de opdracht kregen we een reactie van Alex Tuinidee. Alleen de naam sprak ons al zo aan, die sprong er meteen uit. Leuk! Na een eerste kennismaking heeft Alex Tuinidee voor ons een keurige offerte gemaakt, die heel redelijk bleek! De opdracht is door hen uitgevoerd en hier hebben wij geen spijt van! Alex Tuinidee is een jong en veelzijdig bedrijf, zoals ze zelf al aangeven. En dit maken ze ook zeker waar! Je kunt merken dat hier een vakman aan het werk is! De materialen die geleverd worden zijn van hoge kwaliteit en voor een prijs die goed te doen is voor de gemiddelde Nederlandse portemonne. :-) Ook een aantal extra dingen zijn uitgevoerd, alles in prima overleg en ook precies volgens budget en zonder extra kosten. Kortom; een topper en zeker een aanrader!

Snoeien coniferenhaag Moerdijk

Snelle en prettige communicatie via internet; Afspraak volledig nagekomen ; Werk Goed uitgevoerd en schoon opgeleverd. Voor herhaling vatbaar. Prijs/Kwaliteit ok.