Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Tuinontwerp, aanleggen en bestraten oprit

Wij zijn heel erg blij met onze tuin! Alex heeft hem ontworpen en aangelegd. Hij heeft onze ideeen vertaald in een 3d ontwerp en is daarna voortvarend aan de slag gegaan. Het eind resultaat is echt heel mooi! We hebben een ruim terras, een speelgazon, mooie borders, schuttingen die onderbroken worden met een stuk gaas wat opgevuld is met steentjes, een zandbak, een pergola ( met verlichting) en een nieuwe trap ook met verlichting. Behalve dat Alex zijn werk heel goed doet, zijn afspraken na komt, heel erg klantgericht is en bereid is om wat extra's te doen is het ook een heel aardige jongen die we graag zagen komen! Dus als je iemand zoekt voor je tuin, bel/mail Alex!

Mevr. Muilwijk

Bestraten 2 voor en achtertuinen inclusief plaatsen schutting

Een goede tuinman weet waar hij het over heeft, garantie op diverse zaken worden opgepakt, al moet dit wel nog tussen zijn andere werkzaamheden ingepland worden wanneer hij in de buurt een nieuwe klus heeft. prijs was goed en hij heeft alles geregeld!! kortom Top!

Dhr. Kuipers

Aanleg vlonder Zuidland

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Alex Tuinidee gehad voor en tijdens de uitvoering van ons tuinproject waarbij een vlonder van 9 x 3 meter moest worden gemaakt. Verder moest er een afscheiding met rasterflorblokken inclusief een trap aangelegd worden. Alles is netjes volgens afspraak en binnen het afgesproken budget uitgevoerd.

Mevr. van den Hurk

Hardhouten schutting met poort Tholen

Snelle en scherpe service! Keurig uitgevoerd en netjes opgeruimd opgeleverd!

Aanleg achtertuin met leisteen

Alex heeft bij ons de tuin voorzien van leisteen, met verlichting. Een nieuwe bloembak en bankje gemaakt en de schutting recht gezet. De tuin is prachtig geworden, precies zoals we in gedachten hadden. De prijs/kwaliteit is goed. Alex doet alles zelf, komt zijn afspraken na, is een harde werker. Kortom wil je je tuin laten doen dan is Alex de aangewezen persoon. Wij zijn zeer tevreden.

Dhr. Pieters