Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Herinrichten tuin Breda

Alex is een vakman. Alles begon al met zijn snelle reactie via werkspot en zijn gedetailleerde en scherpe offerte. Na enig contact zijn wij tot een deal gekomen. Al het werk is keurig uitgevoerd, van het rooien en afvoeren van een grote conifeer, tot het herbestraten van ons pad en de verdere aanleg van de tuin. Onze dochter van 16 maanden heeft nu een heerlijke tuin om in te spelen met veel gras en groen, een nieuwe schutting en tevens een nieuwe voortuin, alles conform afspraak en nog sneller dan gepland. Ik kan deze vakman aan iedereen aanbevelen en gaan zeker in de toekomst nogmaals gebruik van hem maken. Alex bedankt. Ps. Zelfs op zijn verjaardag werkt hij door......

Dhr. Cloots

Aanleg voor en achtertuin Wemeldinge

Alex heeft voor ons de hele voor- en achtertuin aangelegd en dat is erg goed bevallen. Wij vonden het vooral prettig dat Alex goed met ons meedacht. We hadden al een ontwerp laten maken en met behulp van Alex hebben we dit aangepast (andere klinkers, ontwerp van een overkapping etc.). Ook tijdens en na het uitvoeren van de opdracht zijn er nog wijzigingen in het ontwerp gekomen, dit is snel opgelost en hier is nooit iets extra's voor gerekend. Kortom iemand die aanpakt en goed werk levert tegen een enorm scherpe prijs. Zeker een aanrader wat ons betreft.

Dhr. Witte

Aanleg achtertuin Klundert

Achtertuin en stuk voortuin laten aanleggen (klundert) door Alex. Zeer tevreden over het werk en prijs/kwaliteit van Alex. Gaat zeer zorgvuldig te werk voor een zeer scherpe prijs. Wij zouden hem zeker weer vragen mochten we aan een nieuwe tuin beginnen. Maar dat hopen we voorlopig niet te hoeven doen ;)

Dhr. van Dongen

Achtertuin Oud Vossemeer

Alex tuinidee heeft voor onze tuin een prachtig 3D ontwerp met bijbehorende offerte gemaakt waarna wij de opdracht gegeven hebben.
De hoveniers zijn erg voortvarend van start gegaan om de oude tuin leeg te halen en de nieuwe tuin aan te leggen. Het resultaat is fantastisch, ook is er goed meegedacht over tuinverlichting en regenwaterafvoer.
Nogmaals bedankt!

Tuinrenovatie Klundert

Wij hebben de samenwerking met Alex (tuinidee) ervaren als warm, klantgericht  en vertrouwd ervaren. Bovendien met het eindresultaat wat we voor ogen hadden. Het vooraf visueel maken van onze plannen in 3D is een echte aanrader en de wijze waarop Alex het van plaatje naar realiteit heeft gekregen is top!

Zoals in een restaurant kan de wijze van bereiden en communicatie vaak net zo bepalend als het gerecht zelf. Het gerecht bleek precies wat we wilde, dus onze verwachting is daar meer dan gehaald. De wijze van meedenken, communicatie als wij iets spannend werd en zijn betrouwbaarheid waren echt boven verwachting. Zelden zo veel geduld en rust ontvangen van een vakman.
Wat een fijne man en wat een mooie tuin. We raden hem van harte aan!

Boris Boon